Fi de curs 2023 - 2024 Casal Obert Sant Pau

 

El passat dijous 13 de juny de 2024 vam celebrar a Capgrossos la nostra festa de final de curs, i VA SER UN ÈXIT! Primerament donar les gràcies a Capgrossos per cedir-nos les instal·lacions i fer possible tenir un espai acollidor per poder fer el tancament del curs.

Va ser una tarda molt intensa i a estones frenètica, amb entrebancs tècnics molt ben resolts i amb molta emoció, les educadores estem molt contentes de poder passar una altra cloenda al costat dels i les joves i infants que formen el nostre casal i les seves families.

Vam gaudir d'espectacles musicals dels grups de peques i de les educadores, es van animar també mares i infants i joves a ballar i vam poder despedir a les joves que aquest any acaben l'etapa a Sant Pau.

Us ensenyem en algunes fotos un resum de la tarda, però no fan justícia a la gran tarda viscuda totes plegades, tot l'esforç de tothom per a que sortís bé i tot l'amor i diversió.


Us esperem al casal d'estiu, a les colònies i el pròxim curs amb moltes ganes! 


Aquest fa ser el ball que vam fer les educadores "Azuquítar", sort dels nens i nenes que es van unir al final amb nosaltres per a ballar!


Heu vist quin photocall estiuenc més xulo van preparar els i les joves?



Quin berenar més bo: suc, xíndria fresqueta i entrepà de xocolata


Gràcies als i les voluntàries que han participat aquest any en el projecte: Lola, Carme, Toni Roy, Ernest,  Carles i Ramón.


Cada grup va tenir un detallet: un calendari pel pròxim curs amb una foto del grup, un detall preciós

I aquí el grup d'educadores que amb molta feina i il·lusió han fet possible aquest curs



Podeu observar com de guapos i guapes són els i les joves que promocionen aquest any? Us desitjem un camí feliç i que vingueu a veure'ns, sens dubte!





Bones i merescudes vacances i bon estiu :) I gaudiu molt les famílies i infants que viatgen al país d'orígen, ens heu d'explicar moltes anècdotes al setembre.












Comentaris