Taller de fotografia

 Hola som un grup de 1r ESO i us venim a explicar què vam fer en les sessions del taller de fotos.

El primer dimarts vam veure fotos premiades i les vam estar comentant i els últims 30 minuts vam sortir a fora per practicar amb les càmeres.

El segon dimarts vam veure més fotos d'altres centres i vam continuar practicant les tècniques que ens explicaven amb la càmera.

El tercer dimarts vam fer una sala fosca per fer fotos amb les càmeres i jugant amb llums de colors, com que tots no hi cabíem ens vam dividir en dos grups i ho vam practicar durant dos dimarts.

Després de parlar sobre temes per fotografiar i fer pluja d'idees vam posar-nos d'acord i vam repartir-nos quines fotos faríem.

El cinquè dimarts, doncs, vam sortir al carrer amb les càmeres a fer fotos, altra vegada ens vam dividir en dos grups i vam dedicar-hi dos dies.

L'últim dimarts vam seleccionar les fotos per fer l'exposició del juny a la biblioteca.

Ens ho vam passar molt bé!

Ha sigut molt divertit!!  



Aquesta és la presentació del grup que ha participat a un taller fotogràfic realitzat a Sant Pau durant 3 mesos, agraïm especialment la cura, dedicació i motivació d'en Dani i la Clara i us convidem a l'exposició que realitzarem al juny, ja rebreu més informació, esperem veure-us-hi, moltes gracies!!

Comentaris