8M


Al casal Sant Pau, estem compromesos amb el treball continuat per la igualtat de gènere i és per això que conceptes com sororitat, identitat de gènere, orientació sexual, sostre de vidre, micromasclismes entre d'altres, es treballen i ressonen en els i les nostres joves.





Ho fem a través de dinàmiques, activitats, xerrades amb referents on es puguin veure identificades i d'altres eines, però aquest any, hem passat més a l'acció i hem volgut participar i formar part del moviment. Aquest 8M hem assistit amb els grans del centre a la manifestació convocada a Mataró.

 

                                                                      


Ha sigut una bona oportunitat perquè vegin i comencin a ser conscients del concepte i acció de manifestar-se, com a via de resistència davant les injustícies.







Ho van fer des del respecte i des del rol d'observadors, ja que en un principi, se'n van trobar més aviat desubicats i poc identificats amb les participants, a causa de la baixa participació de persones amb origen cultural igual que el seu.




                                                         






Aquest any l'objectiu era formar part de la trobada i sentir la calor de la comunitat com a lluita per a la transformació. 


Perquè el lloc on començar a buscar solucions, és el lloc on estem totes juntes i totes a la vegada.

Seguim! 

Comentaris