ÉS NADAL A SANT PAU

S'apropen les vacances de Nadal i a Sant Pau ens agrada celebrar aquelles tradicions que serveixen per unir, per seguir teixint vincles.

Nadal sobretot, ha de tenir un valor d'ordre cultural, social i individual i intentem associar-ho a emocions positives, sense que resulti una pèrdua de les seves pròpies tradicions, sinó l'oportunitat d'aprendre altres, tant per ells com per nosaltres. La cultura ha de tenir aquesta màgia d'enriquir-se, de fusionar-se, de sumar.

                                   
És per això, que aquest curs hem decidit celebrar l'amic invisible amb la realització d'una postal personalitzada, on el regal més gran, serà el temps que ha invertit l'altra persona en fer-nos la postal.
Des de fa ja quasi un parell d'anys, la covid ens ha impossibilitat el fet de poder passar més temps i espai en compartir amb la resta de grups, és per això, que aprofitem tradicions com l'amic invisible, per mantenir i enfortir aquest fil que ens uneix.




Els nostres infants i joves han escollit color, dibuix i frase pensant en la persona que els hi ha tocat. 

                   

                                    

I l'últim dia, cadascun d'ells, van rebre amb il·lusió   les postals dels seus amics invisibles, plenes d'amor i generositat en els seus desitjos. 

                                                                                          
                                                           

Perquè sempre és més el que ens uneix.


         



   
       



"Ojalá podamos tener el valor de estar solos y la valentía de arriesgarnos a estar juntos"

Eduardo Galeano



Seguim fent camí. 




















Comentaris