Solucions a dies de pluja... i celebrant el bon temps!

 Solucions a dies de pluja... i celebrant el bon temps!


Hi ha dies a St. Pau que a causa de la pluja o el mal temps, no podem sortir a l'exterior a realitzar les diverses activitats que tant ens agraden... pero no deixem perdre l'oportunitat i aprofitem aquests dies per fer quelcom més tranquil i relaxat, dins del centre.

En aquesta ocasió i per votació popular, el grup de 5è i 6è  vam decidir fer una sessió de cinema, vam veure Kiriku i la bruixa.




Entre altres motius, els propis infants van demanar de veure aquesta pelicula perque expressaven que hi veien més referents a les seves comunitats que en la majoria de les pelicules convencionals.




Però quan fa bon temps, no ho dubtem ni un segon i sortim al carrer a fer el que més ens agrada: jugar!

Ara que ja podem començar a juntar-nos entre els diversos grups del centre, vam aprofitar-ho per fer una activitat conjunta amb el grup de 4t i 5è.



Vam estar ballant, jugant al bote bote i a fet i amagar.. però on ens ho vam passar més bé va ser quan vam decidir fer una competició del joc del mocador!

 Disfrutar de la companyia d'altres companys i companyes va animar molt als dos grups i vam passar una tarda d'allò més divertida!







Comentaris