Avui toca acomiadar-nos d'en Musa!

En Musa és un infat que fa uns anys que ve al Casal Obert de Sant Pau de Mataró, li encanta venir perquè hi té molts amics i se sent molt estimat tant per part dels companys com de les educadores.


Aquesta setmana ens ha tocat acomiadar-nos d'ell perquè se'n va a viure fora!

Així que tots els seus companys i educadores li hem volgut expressar totes aquelles coses bones que valorem d'ell: les seves abraçades, les ganes d'ajudar als altres, el seu somriure i riure, la seva col·laboració amb tothom, que ens expliqui les csoes que ha fet i que l'han sorprès del seu dia a dia, com n'és d'amigable,... i un munt de coses més. Els seus companys li han dit repetides vegades que el trobaran a faltar i li han desitjat molta sort!


Justament, abans que sabéssim que marxava, vam proposar a ell i a dos dels seus companys que escrivissin com era passar una tarda amb el grup i que ens expliquessin aquelles coses que feien al Casal Obert. Exposem aquí el seu text:

"Una tarda amb nosaltres

Hola, som en Musa l'Ibreima i l'Ismaila,

us volem explicar les tardes de Sant Pau. Quan arribem parlem i juguem una mica. També mengem. Aquest any, el berenar que més ens ha agradat ha sigut el dia que hi va haver IAO-IAO . També ens va encantar la tarda que vam fer fajitas perquè vam agafar la massa, vam ficar-hi tomàquet i després tonyina i formatge. ESTAVA BONÍSSIM!!! 

Just després de menjar fem els deures que ens posen de l'escola. Normalment els fem a través del classroom i fem de tot: català, anglès, mates, castellà.... també fem altres coses com, per exemple, llegir un llibre nostre, de l'escola o de Sant Pau.

Després juguem. Alguns jocs que fem a Sant Pau són el mata-bolets, el rei, saltar a la comba, pilla-pilla, el mocador, salt de llargada i el penjat. El nostre joc preferit és el futbol, el segon joc preferit és el bàsquet.

Ens agrada molt venir a Sant Pau perquè hi tenim molts amics i ens ho passem super bé!!!"


Bé, Musa, com ja t'hem dit al llarg d'aquesta setmana, tots et volem desitjar un molt bon viatge, ple de noves aventures i experiències que segur que gaudiràs i et faran créixer molt :) 


P. D.: (de part dels companys) No t'oblidis de nosaltres! I, quan tornis, ajuda'ns a fer els deures d'anglès si us plau :) 







Comentaris