DIA DE SANT JORDI DIFERENT



DIA DE SANT JORDI DIFERENT



Després de forces dies intentant veure'ns les caretes... AVUI HO HEM ACONSEGUIT!! Hem quedat tots els nens i nenes de la classe de peques per tornar-nos a trobar i xerrar una estona! A més a més, hem estat xerrant de Sant Jordi, hem compartit amb els companys i companyes algun conte o història que hem escrit i també hem jugat!!!

Hem fet mímica,  i hem imitat a un lleó, una serp, un gos, un elefant, una mòmia, un espanta-ocells...  També hem creat figures amb el nostre propi cos: una ballarina, un ninja, el Kunfu-panda, un fotògraf....

Després ens hem posat a moure una miqueta el cos i hem saltat a peu coix, em mogut els braços, el coll... tot el cos!!! 

Per tornar a relaxar-nos una mica hem acabat fent unes postures de ioga d'equilibri, mireu què bé!



I també hem tancat els ulls, ens hem imaginat que estavem sota una cascada i que ens queien gotes per el cap, les espatlles, els braços... Hem respirat moooooolt profundament inspirant pel nas i expirant per la boca i per finalitzar.... ens hem fet una foto posant una cara graciosa!


 Ha estat una trobada molt bonica i divertida, amb molts riures i molta energia, quina il·lusió tornar-nos a veure i poder gaudir d'una estona plegats i plegades tot i estar en confinament!

Una abraçada gegant famílies i infants :)

Comentaris