Activitats de lleure!









Bon dia infants! Una setmana més de Sant Pau online! Com esteu?
Durant avui dijous i fins el dimecres següent os proposem un seguit de d’activitats d’allò més interessants  i fàcils de fer a casa, d'aquesta manera us podeu distreure durant el confinament!
Per Dijous 30/4:
Com que  el Diumenge 3 de Maig és el dia de la mare i, per agrair tot allò que fan les nostres mares dia a dia per a nosaltres, volem proposar-vos que li feu una manualitat  i que li pogueu regalar com a agraïment a tot el que fa per vosaltres! 

Pels grups de més peques us ensenyem una manualitat molt divertida i fàcil. Per fer aquesta flor que veieu a l'imatge només necessiteu paper, colors i estisores. Us animem a que dibuixeu la flor i a cada petal poseu alguna frase o paraula bonica per la vostre mare. 

Pels més grans hem pensat que podríeu fer-li una petita carta amb alguna frase dedicatòria on hi pogueu escriure alguna cosa  bonica per a elles i d’aquesta forma aprofitar per a poder-li dir allò que normalment no acostumeu a dir. Aquesta petita manualitat os servirà tant per a entretenir-vos una estona i a més, fer-li un detall especial a la mare.

Dilluns:
Pel dilluns us proposem  que veieu un petit vídeo molt entretingut on segur que hi aprendreu moltes coses:
Aquests video que us adjuntem a continuació és un curt que tracta sobre l'autoestima, hem cregut que us semblaria interessant. El protagonista és un nen  que té dificultats per acceptar la seva condició física, creiem que ara que estem en confinament és important recordar que s'han de mantenir algunes rutines relacionades amb el son i l'alimentació. 

Curtmetratge sobre l’autoestima (El regal):
Finalment, us deixem la página web de on ho hem buscat per a que, qui tingui interès en veure més videos, ho pogueu fer!
Per els més petits o no tant petits us deixem una sopa de lletres on podeu trobar molts dels valors que treballem al centre diàriament  que segur que coneixeu molt i molt bé!




Dimarts:

Moltes vegades amb una película podem aprendre moltes coses, per això us proposem que mireu una de les dues películes que us  mencionem a continuació!
La pel·lícula Inside Out-Del revés és un film on es poden veure   les emocions que tenim els éssers humans també  podem veure com una acció implica una emoció i com ens afecta tot això! 

L’altre opció que os proposem és la pel·lícula Billy Elliot. Us pot semblar un film de fa molts anys i que inicialment no cridi l’atenció però no us deixeu guiar per les primeres impressions i doneu-li una oportunitat  ja que es una pel·lícula meravellosa on  s'ensenyarà que la perseverança i la constància son claus en el nostre dia a dia!







Dimecres:
Pel dimecres os proposem algunes activitats independents entre per a que podeu passar una bona estona a casa!
Pels més petits del centre us deixem algunes idees de mandales per a que pogueu pintar però també us animem a que feu la vostre pròpia mandala, és molt fàcil agafeu un llapis i un full i deixeu fluir l’imaginació i creeu una mandala, després la podeu pintar!





Pels més grans, un dels grups de Sant Pau van fer l’activitat de la setmana passada sobre un Kahoot de Sant Pau i en veure l’èxit que va tenir creiem que estaria molt guai que ho poguéssiu fer a casa tothom qui vulgui o inclús competir amb els germans o familiars. Aquí us deixem el link!

Esperem que us agradin totes les activitats! 

Comentaris