ACTIVITATS DE LLEURE !!



ACTIVITATS DE LLEURE!!!

Hola infants i famílies!!!! Hem pensat de proposar-vos unes activitats per tots i totes! Aquest dijous és 23 d'Abril, i se celebra la festa de Sant Jordi! Per tant... Hem pensat de proposar-vos unes activitats relacionades amb aquesta festa!! A continuació teniu les indicacions de què fer, com fer-ho i quan!!

DIMARTS 21/04/2020
Avui pels més peques tenim una proposta molt guai!! En aquest enllaç trobareu la història de Sant Jordi amb ombres  xineses!!!  https://www.youtube.com/watch?v=BUmvwdv_dQc

A més a més... també us proposem que busqueu les següents paraules en aquesta sopa de lletres relacionades amb Sant Jordi!! Escriviu-les en un full a part!

Pels més grans volem compartir amb vosaltres aquest enllaç: http://blogueresdesantmarti.net/index.php/literatura-i-ficcio/llegenda-de-sant-jordi-o-com-un-altre-conte-es-posible/ on trobareu una història alternativa de Sant Jordi i us proposem una petita reflexió:
- Quines diferències té amb la història original?
- Què penses dels canvis que hi ha hagut?

DIMECRES 22/04/2020

Per avui us proposem un repte de dibuix per treure la vostra gran i magnífica imaginació! Us deixem a continuació dos enllaços amb diferents dibuixos relacionats amb Sant Jordi perquè els pugueu copiar o bé per inspirar-vos i fer-ne alguns vosaltres mateixes!!!



DIJOUS 23/04/2020
Avui és el gran dia de Sant Jordi!!! Per tant un proposem un super repte! Podeu triar què voleu escriure i sobre què, deixeu anar la vostra imaginació!

- escriure una lletra d'una cançó.
-escriure un poema.
-escriure una història.
-escriure un conte.

DILLUNS 27/04/2020
Avui us proposem un repte totalment diferent.... una miqueta de manualitats!!! Només necessiteu paciència i un full i podreu fer la figureta que més us agradi! Hi ha diferents nivells per si us animeu molt!

Us atreviu? Us podeu gravar fent aquestes figures i enviar-nos el vídeo, pot ser divertit!

Primer nivell


Segon nivell

Tercer nivell

I aquestes són totes les activitats que us proposem per aquesta setmana!!! Esperem que us agradin! Envieu tot allò que aneu fent per àudio o imatges pel Whatsapp de Sant Pau i ho mirarem encantades.

Super feliç setmana famílies!!! Tenim moltes ganes de tornar-nos a veure :)




















Comentaris