TALLER DE CUINA
Els i les joves de l'ESO junt amb les famílies, han gaudit d'un taller de cuina dinamitzat per Pedro, un cuiner de la fundació PROBITAS que ens ha ensenyat 5 receptes senzilles i sanes per incorporar a la nostra rutina alimentària diària.
Pedro ens ho ha explicat i fet molt fàcil ensenyant-nos els ingredients,variacions de les receptes i resolent tots els nostres dubtes |
Ingredients |
Hem fet 5 grups i cadascun ha elaborat una recepta:
Hummus de remolatxa amb endívia i sèsam |
Mousse de mango |
Tomàquets farcits de tonyina i olives |
Broquetes de cherry amb olives negres i perles de mozzarella |
Batut de xocolata amb dàtils, plàtan i llet d'avena |
Per finalitzar, hem fet exposició , explicació i tasteig de les receptes elaborades, on tots hem pogut comprovar que amb aliments naturals i sans es poden fer menjars que estan molt bons.
Gràcies Probitas i Pedro per sumar al nostre coneixement. Fins a la següent!
Gràcies Probitas i Pedro per sumar al nostre coneixement. Fins a la següent!
Bon Profit!!!!!!!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada