EXPOSICIÓ DE LES DENTS!






EXPOSICIÓ DE LES DENTS!

El dilluns passat vam anar a la biblioteca Antoni-Comas a veure una exposició sobre les dents super interessant amb el grup dels més peques de Sant Pau. Hi havia diferents plafons amb explicacions sobre com ens hem de respatller les dents, perquè aquestes són tant importants en el nostre dia a dia, com podem prevenir les càries....


Vam aprendre també gràcies a aquesta dentadura i aquests raspalls de dents gegants, com ens hem de rentar les dents i ho vam estar practicant!!

A més a més, vam descobrir què són les càries i quins són els aliments que afecten més les nostres dents! També vam veure com és una dent per dins, quines parts té, quin tipus de dents tenim...

Per últim, ens van donar a cadascú de nosaltres un raspall de dents i un dossier per poder treballar i acabar d'interioritzar tot el que vam aprendre! Vam anar una estona a la biblioteca i vam fer la primera activitat del dossier que era fer una sopa de lletres sobre aspectes relacionats amb les dents. A continuació us mostrem unes imatges on es pot veure com vam treballar.


Poc a poc anirem treballant amb aquest dossier per no oblidar-nos de tot el que vam aprendre gràcies a aquesta exposició tant interessant i important!

Per acabar, una foto d'alguns integrants del grup que vam poder assistir a aquesta exposició amb la nostra educadora!

Des d'aquí volem agrair a la biblioteca Antoni-Comas per poder assistir a exposicions tant interessants i el nostre suport per continuar tractant aquests temes tant significatius!!













Comentaris