MANUALITAT DE FANG!






El dimarts passat ens vam ajuntar els dos grups més peques de Sant Pau per fer una manualitat de fang. Una voluntària, la Anxos, ens va dur diverses figuretes de fang fetes per ella perquè tinguéssim com a model i poder tenir diverses idees per crear les nostres figures. Ens va ensenyar una tècnica per poder crear la placa de fang ideal per fer la forma que volguéssim.




Aquesta és la tècnica que ens va ensenyar. Havíem d'agafar un tros de fang i col·locar-lo entre dues fustes perquè quedés gruixut i així poder fer la figura sense que es trenqui. Amb un rodet l'haviem d'estirar, era molt divertit!!






Mentre ens ensenyava a utilitzar aquesta tècnica, vam fer també xurros per adaptar-nos al tacte del fang i així acostumar-nos i pillar-li el truquillo! També ens va ensenyar fer un tipus de barreja amb aigua i un fang diferent al que nosaltres utilitzavem que feia funció de cola i així podíem enganxar materials diversos a la nostra figura.
















Cadascú de nosaltres va poder realitzar mínim una figura!! Va ser molt divertit, una experiència diferent. Al final vam recollir l'aula i vam deixar a assecar les figuretes per poder-lis donar una mica de color amb pintura quan ja estiguin seques!!!

Des d'aquí agraïm la col·laboració de la Anxos, ja que sense ella no hagués estat possible.

Moltíssimes gràcies!!!!

Comentaris