MANUALITAT





L'altra dia vam fer una manualitat molt divertida! Voliem decorar la nostra classe, Oceania, i la nostra educadora ens va proposar una forma molt divertida per fer-ho. Primer havíem d'inflar un globo i li haviem de posar mooolta cola blanca per després enganxar fils de colors. La idea és que es quedi el més dur possible per després punxar el globo i que quedi la forma d'aquest a través dels fils de colors.

Tot i així, a nosaltres no ens va quedar prou consistent, per la qual cosa, per si us interessa, us diem com s'hauria de fer perquè quedi bé!

Abans d'afegir els fils al globus, perquè quedi més dur i es pugui quedar bé la forma d'aquest amb els fils, l'hem d'encolar i posar-li paper de diari o de cuina. Després, hem de deixar-ho assecar i quan estigui la primera capa, posar-li més cola per enganxar ja els fils.

Aquest va ser el nostre error... però bueno, si no petem el globus queda la forma així que de mentre podem tenir una decoració diferent i especial a la nostra classe!

A continuació deixem un parell de fotografies, esperem que si us animeu us surtin, és molt fàcil de fer i queda molt maco!!!









Comentaris